torek, 15. november 2011

Od kje beli ljudje??

Od kje beli ljudje?: 

Bela zgodovina je precej nejasna. Iz kje smo prišli? Na eni strani Afriški, Azijski, Ameriški, J Ameriški domorodci,.. s trdnimi dejstvi poudarjajo(prav tako znanstveniki), da je dominatni gen "črni/temni gen"  http://sl.wikipedia.org/wiki/Genetika..svetla barva kože, svetle oči so mutacija.

Na teme "Bela zgodovina", "Evolucija belega človeka", ..ni nobenih pravih splošno dostopnih informacij. Nekateri videi in zapiski ciljajo, da smo potomci Egipčanov-če je to res, mi še vedno ni jasna evolucija depigmentacije, drugi da smo potomci Vedskih ljudstev, ki naj bi bili v navezi s "padlimi angeli"- po domače vesoljci(Scientologija), najbolj razširjena je zgodovina, ki se jo učimo v šolah-iz opice smo se prek evolucije "naenkrat" pojavili..


in še..


Po vsem tem ni jasno niti od kje prihaja človek kot tak... jasna ni niti moderna zgodovina človeka zadnjih 150 let??:) 


Glede na to kako nejasna je naša zgodovina, ki je po vsej verjetnosti ne bomo nikoli poznali, iz kje prihajamo?, kdo je več vreden in zakaj?..nima nobenega smisla preveč razmišljat  in razglabljati o tem.

Pomembno je, da poznamo človeško naravo in koliko slabega je prizadela Zemlji, pa tudi kako je človeška narava neverjetna in koliko dobrega je sposobna narediti.

Naš kompas, za vsaj naslednjih 150 let, naj bo dobra stran človeške narave...dovolj je bilo slabega.




Ni komentarjev:

Objavite komentar